KASTURI BIO ENERGI

KASTURI BIO ENERGI
Di dalam kitab perubatan Islam berbahasa arab al Minhajul Qurani liilaji as Sihri wal massi as Syaithani karya Sheikh Usamah Muhammad al Audi, Mesir menyatakan satu teknik perubatan menggunakan teknik penggunaan minyak wangi:

Kebanyakan jin benci kepada bau yang wangi kerana jin sangat menyukai bau yang busuk. Bau yang busuk sangat menyegarkan jiwa dan secocok dengan naluri kejiinnan mereka.

Oleh itu teknik yang amat praktikal ini sangat mujarab untuk semua jenis gangguan terutamanya gangguan jin asyiq. Jin asyiq adalah jin yang berdamping dengan seseorang kerana jatuh cinta dengan manusia tersebut bahkan ada yang mendakwa telah berkahwin dengan pesakit!

KAEDAHNYA IALAH: 
1. Pesakit hendaklah sentiasa memakai minyak wangi di kemaluan depan dan belakang sama ada lelaki atau perempuan.

2. Memakai minyak wangi pada semua pakaiannya terutamanya pada waktu tidur. Jangan sekali-kali tidur tanpa memakainya. Apabila hendak membasuh pakain tersebut pakaian yang baru hendaklah dipakaikan minyak wangi dan pakailah pada waktu tidur.

3. Pesakit hendaklah memakai minyak wangi di 32 point di tubuh badannya setiap malam. Point tersebut adalah: 
20: Di semua hujung jari tangan dan kakinya. Antara kuku dan kulit. 
2: Dua lubang hidung. 
2: Dua lubang telinga. 
2: Dua kening berdekatan mata. 
1: Sekeliling mulut. 
2: Dua puting payu dara. 
2: Dua kemaluan depan dan belakang. (kubul dan dubur) 
1: Lubang pusat. 

Jika anda perhatikan semua point tersebut adalah rongga-rongga yang terdapat di tubuh badan kita. Inilah tempat masuk dan keluar makhluk jin ke dalam tubuh manusia.

Sekiranya jin ingin mendekati maka ia akan menjauhkan diri kerana bau wangi. Sekiranya ia telah ada di dalam tubuh badan, insya Allah ia akan keluar kerana tidak tahan dengan aura aroma bau wangi tersebut..

Adapun minyak wangi terbaik untuk tujuan ini Kasturi Hitam. Lebih-lebih lagi kalau diruqyah / dijampi.

Mempunyai frekuensi yang tinggi bagi menghambat jin. Sebahagian untuk tujuan ini di samping hiasan. Kajian sains telah membuktikan kuasa wangian terutama Kasturi mempunyai pelbagai kesan kesihatan yang menakjubkan! 

MINYAK KASTURI HITAM BIO AURA MAGNETIK

Keajaiban Kasturi Hitam Bio Aura Magnetik adalah hasil inspirasi rawatan magnetik yang telah dijalankan oleh pakar-pakar dalam bidang perubatan alternatif. Bio-Aura Magnetik merupakan produk terapi kesihatan alternatif yang mampu memberi kesan positif secara automatik di samping dapat meningkatkan taraf kesihatan penguna. 


Merangsang 7 cakra tubuh dan membesarkan lingkaran aura sekeliling tubuh.
Sistem peredaran darah yang lancar membolehkan sel-sel dalam badan anda menerima oksigen dan nutrien yang mencukupi. Terapi Wangian Kasturi Hitam Bio-Magnetic mampu mengimbangi cas negatif dan positif dalam badan seterusnya membantu melancarkan sistem perjalanan darah anda. 


Minyak Kasturi Hitam Bio Aura Magnetik dihasilkan bersama sumber alam semulajadi yang terpilih lagi bermutu dan dijamin selamat. Alamilah perbezaannya. 

MINYAK KASTURI HITAM BIO AURA MAGNETIK

Menghalang pemekatan, pembekuan dan pengerasan arteri jantung.
Menghalang penghabluran dan berupaya merawat penyakit batu karang dan buah pinggang. 
Meningkatkan sistem daya tahan badan dan membantu agen anti penuaan. 
Membantu sel darah putih mempertahan sistem tubuh. 
Membantu pencegahan kegagalan ginjal. 
Mengurangkan risiko penyakit didalam usus serta ulser. 
Bagaimana berfungsi?

Minyak Kasturi Hitam aroma terapi yang membantu mengimbangi semula cas badan anda dan melancarkan perjalanan darah seterusnya akan membawa oksigen dan vitamin yang cukup ke seluruh badan melalui gelombang otak. 

Bagaimana cara mengunakannya? 
Ianya untuk kegunaan luar sahaja.


Disyorkan guna cara / kaedah 1 – 10 secara SERENTAK untuk kesan yang terbaik.
Untuk apa juga masalah kesihatan anda guna seperti dibawah,

Baca doa pohon kepada Allah serta selawat 

Cara Pertama: Wajib buat. Disapu secara luaran nadi lengan, betis, tapak kaki, belakang leher, pinggang atau mana mana yang perlu atau sapu pada bahagian yang sakit, kebas atau lenguh,sapu 4 hingga 5 kali sehari. Baik juga disapu untuk kembung perut dan angin, baik disapu pada buasir dan sapu pada dada untuk kurangkan ketagihan merokok. 
Cara Kedua: Wajib buat. Disapu di bawah botol air mineral plastik dan airnya diminum. Amalkan 2 liter air ini setiap hari. Air yang disapu sebegini baik untuk ibasuh muka dan dapat menyegarkan muka dan menaikkan seri wajah. Air ini juga elok dikumur sekiranya ada masalah sakit gigi dan gusi. 
Cara Ketiga: Disapu dikening atau dikepala untuk melegakan migraine atau mengantuk ketika memandu (jika mengantuk juga berehat dan tidur sebentar itu lebih baik) .
Cara Keempat: Titikkan di dalam syampo anda beberapa titik bertujuan menyihatkan rambut dan kurangkan masalah keguguran rambut & akar rambut akan lebih kuat. Elok juga dicampur dalam minyak rambut. 
Cara Kelima: Sapu minyak magnetic aura di bawah botol eyemore (bukan di campur) Dan titik eyemore dalam mata bila perlu ( baik untuk mata rabun , lesu mata ketika memandu, katarak dan sebagainya). 
Cara Keenam: Untuk gatal2 dikulit, letak 2 titik minyak magnetic aura atas tapak tangan dan campukan dengan krim gatal yang dibeli di farmasi, sapu kan di kulit gatal . 
Cara Ketujuh: Jika untuk urutan ke anggota badan, sapu minyak magnetic aura ini beberapa titik dan ratakan, biarkan seminit, kemudian guna kan minyak lain di lapisan atas sebagai pelincir semasa mengurut, (tidak boleh dicampur terus dgn minyak lain kerana ini akan mengurangkan kualiti dan kemujarapan nya) Sila ikut peraturan yang betul .Insyaallah Mujarab. Menggunakan minyak magnetic aura sahaja untuk urutan lebih mujarab. 
Cara Kelapan: Di titis didalam baldi dan gunakan untuk mandi untuk Rawatan spiritual. 
Cara Kesembilan: Untuk pelajar, rendam kaki sebentar dalam besen/bekas air yang dititis beberapa titis minyak kasturi bio-magnetic .Anda akan lebih fokus pada pelajaran. 
Disapu pada alat sulit (luaran) lelaki dan wanita 5minit sebelum bersama (pasangan berkahwin sahaja), untuk lebih baik jadikan amalan sapu tiap kali lepas mandi. 

Apakah Kandungannya?
KANDUNGAN MINYAK KASTURI HITAM BIO AURA MAGNETIK :
kelenjar pusat kijang , garam gunung ,herba, pewangi tiada alkohol, suci dan halal. 


Siapakah yang tidak sesuai menggunakannya dan apakah pantang larangnya?
Sesuai untuk semua, kecuali perempuan mengandung, kanak kanak bawah 3 tahun, luka terdedah, luka dalaman dan pesakit jantung yang menggunakan bateri jantung, pesakit kronik, alahan melampau (Bagi penggunaan golongan diatas masih lagi diperingkat kajian) Jauhi dari pancaran matahari atau haba 

Adakah ada kesan sampingan atau tindakbalas sementara?
Tiada kesan sampingan yang mudarat kerana ianya hanyalah melibatkan kesimbangan cas badan TINDAK BALAS SEMENTARA (Healing Crisis) 

Kepada pengguna yang kali pertama mengunakan produk ini mungkin akan mengalami rasa pening, mengantuk, loya demam dan sebagainya namun jangan risau. Ini adalah proses pemulihan (penyembuhan) dan bersifat sementara. 

Jika berlaku sedemikian anda dinasihatkan hanya menyimpan botol di dalam poket selama beberapa hari sebelum menggunakan semula pada anggota badan.

(untuk mendapatkan keserasian) dan banyakkan minum air kosong Biasa nya di dalam julat 50 orang hanya seorang sahaja yang mengalami simtom diatas. 

Apakah yang mampu dipulihkan
 dan kelebihan nya? 
Insyaallah, Kasturi Hitam Bio Aura Magnetic baik untuk :

Lenguh Sendi, Kebas Kebas , Lesu Badan, Sukar Tidur , Sakit Kepala , Sesuai Untuk Pelajar supaya lebih cergas dan cerdas , Lebih senang mengingati pelajaran, Tumpuan pada kerja atau semasa belajar, Terbukti dapat tingkatkan stamina, Bersukan dan kerja berat, Kurangkan ketagihan merokok, Kurangkan air ketum /arak (respon dari pengguna), Memandu lebih bertenaga, Hubungan Intim, Resdung, Otot Kejang /Tarik mengkarung, Stress di tempat kerja, Urat bersimpul, Sengal sengal tulang, Tangan atau kaki kesejukan, Kerap kencing atau kerap kencing, Alahan, Batu Karang, Mudah Selsema, Histeria, Masalah Lelaki dan wanita, Angin berlebihan, Buasir, Menghalang pemekatan, pembekuan dan pengerasan arteri jantung, Menghalang penghabluran dan berupaya merawat penyakit batu karang dan buah pinggang, Meningkatkan sistem daya tahan badan dan membantu agen anti penuaan, Membantu sel darah putih mempertahan sistem tubuh, Membantu pencegahan kegagalan ginjal, Mengurangkan risiko penyakit didalam usus serta ulser, Terapi Mengembangkan atau menebalkan Aura tubuh secara alami.KETENANGAN DAN KEBAHAGIAN
PENYAKIT KULIT
PENYAKIT KULIT
RAWATAN MINYAK KASTURIMENYINGKIR ENERGI NEGATIF TUBUH


PELBAGAI KEGUNAAN BERDASARKAN PADA NIAT
šŸŒŸMINYAK KASTURI HITAM BIO AURA MAGNETIKšŸŒŸ
0172771379