Social Icons

KURSUS JARAK JAUH

AMALAN AYAT TUJUH PEJUANG MELAYU.


Kafiat tujuh ayat didalam Quran adalah salah satu pendinding yang paling afdal lagi ampuh, bahkan ianya adalah ayat digunakan apabila bertempur dengan Kafirin oleh pejuang2 Islam/Melayu dizaman jajahan penjajah Inggeris. Dipercayai, ayat ini adalah warisan Tok Janggut, Mat Kilau , Dato Bahaman yang mendapatkannya dari Tokku Paloh.

diwiridkan selepas Solat Subuh dan Solat Margrib. Menurut yang menurunkan ilmu ini, jika kita sekalipun dikepung musuh keliling, dengan Izin NYA, kita pasti akan terlepas.

Kegunaannya, jika berhadapan dengan musuh/penjahat bersenjata tajam atau senjata api, bacakan ayat2 ini, dihembuskan kemuka dan dihentak tumid dengan kuat kebumi (Pasung bumi), maka jika musuh/penjahat sedang menyerang, maka dia akan kaku berdiri selagi tidak diangkat tumid kita, ataupun jika penjahat menembak, senjata tidak akan meletup.

Ada juga dikalangan mereka yang menggunakan ini, jika musuh sudah kaku, jika dipegang senjata tajam seperti parang/pisau contohnya, maka senjata itu akan patah dan terlepas dari tangan penjahat/musuh.

Dibacakan kepada mangsa hysteria/kerasukan dan dihembus kemuka , menurut pengalaman saya, sebelum saya sampai untuk mengubat mangsa kerasukan, selalunya mangsa sudah didapati pulih sedia kala, maka kerja lebih mudah, Cuma kita pasangkan pendinding kepada mangsa2 ini, terutamanya dari kaum Wanita. Begitu juga kepada yang selalu ‘Naik Syeh’ , kita bacakan ayat2 ini, dan ditepuk kebelakang tengkuk, maka jika sudah kembali normal, maka dibacakan ayat 7 ini bersama2 Ayatul Qursi , dikunci tujuh anggota sendi supaya ’syeh’nya tidak dapat masuk balik. Perkara ini selalu berlaku kepada anak2 murid yang suka mengamalkan Silat Kebatinan tanpa pengawasan Guru atau murid lama yang sudah mahir.

Untuk melepaskan diri daripada kesusahan seperti buatan orang atau permainan orang yang mendengki (percubaan orang untuk menguji Kebatinan kita)  Berhati2 supaya waktu untuk melakukannya jangan mengikut waktu jam kerana mungkin bersalahan, maka hendaklah melihat matahari betul2 diatas kepala. Begitu juga jika mahukan perbuatan musuh berbalik kepada mereka.
PENGIJAZAHAN BERMAHAR RM199

 TENAGA DALAM KOMBINASI ASMAK.
Cuba anda renungkan jika ada 100 paku baja. Ambillah satu dan isilah dengan magnet, maka sebuah paku bermagnet akan mampu menarik 99 paku lainnya bahkan logam sekitarnya. Sedangkan 99 paku tak bermagnet tidak boleh berbuat apa-apa, menarik satu paku pun tidak mampu. Kami hadir akan menjadikan anda bagai paku yang bermagnet. Anda akan mampu menarik banyak kebaikan dan sekitar anda. Seperti keberuntungan, Kesihatan, Ketenangan dan Keberhasilan.Bukanlah suatu rahsia tenaga dalam biasanya bermuara pada ilmu pengaturan pernafasan. Bagi pengaturan pernafasan yang di tekankan pada rongga dada, perut mahupun di bawah pusat kemudian dipadukan dengan konsentrasi penuh satu titik. Dengan tenaga dalam seperti ini mampu menghimpun sebuah kekuatan ghaib yang disaring dari prana alam bebas. Namun bila prana tersebut tidak dilatih secara rutin, maka prana itu akan menghilang dengan sendirinya. Tenaga dalam kilat mempunyai format lain bila dibandingkan dengan tenaga dalam lainnya. Kerana tenaga dalam kilat hanya bersumber pada sebuah keyakinan terhadap Tuhan yang maha kuasa dan dipadu dengan sebuah konsentrasi. Yang paling utama ialah pengisian yang dilakukan oleh kami sehingga anda menjadi mantap dalam mengolah tenaga dalam dan langsung dapat dirasakan berbagai kegunaan dan manfaatnya. Tak ada pantangan dan kesan sampingan atau kontradiksi dengan ilmu yang lain.

PRINSIP TENAGA DALAM KILAT
Ilmu tenaga dalam kilat bertujuan untuk membentuk tubuh dan jiwa anda menjadi sihat (juga termasuk keluarga anda) dapat membentengi diri dari berbagai jenis mara bahaya dan untuk mengubati diri serta orang lain dari segala penyakit (baik penyakit wajar secara medis mahupun penyakit buatan manusia yang menggunakan kekuatan jin, syaitan mahupun hal lainnya yang bersifat mistik). Ilmu ini bukan untuk bermegah-megah tunjuk lagak dan bukan juga untuk menunjuk-nunjuk. Yang pasti kekuatan yang kami alirkan merupakan suatu kekuatan ghaib dalaman yang ampuh. Tetapi bukan bersumber pada kekuatan jahat, jin apalagi syaitan. Melainkan ilmu tenaga dalam ini berasal dari keyakinan hati yang bersih dan suci untuk menemukan keyakinan kita akan kebesaran zat Tuhan Yang Maha Esa.

Manfaat yang diperolehi terbahagi kepada tiga kekuatan : 
raga (gerak), rasa dan karsa (cipta).
GERAK.Menunjukkan barang hilang, menunjukkan benda ajaib / barang terpendam, boleh menguji seseorang itu punya bela diri atau tidak, boleh menunjuk kemana arah larinya pencuri, boleh membantu kelancaran dalam menjawab soalan, boleh mengimbas saudara yang jauh, sakit ataupun tidak, boleh mengetahui sesuatu arah seperti utara, timur dan lain-lain atau arah kiblat, mengetahui arah keluar jika tersesat dihutan dan sebagainya kegunaan isi raga yang tidak dapat kami tuliskan di sini.

RASA Pukulan jarak jauh, penguncian musuh jarak jauh, pengosongan tenaga musuh jarak jauh, kalau dipukul musuh maka akan terpelanting dengan sendirinya, tambah kuat pukulan darinya, tambah kuat pula daya terpelantingnya, dapat mengusir makhluk halus yang jahat, dapat menghalang pengaruh hipnotis dari orang yang berniat jahat, akan tertolak apabila ada ancaman atau serangan halus (ilmu sihir, @ lainnya), untuk menambah kewibawaan, karisma, disegani dan disenangi dan banyak lagi kegunaannya.

CIPTA Disamping fungsi-fungsi yang tertulis di atas, ilmu tenaga dalam kilat ini juga boleh atau mampu mendatangkan hawa panas dan hawa dingin lewat telapak tangan yang banyak berguna antara lain sebagai berikut; Membantu penyembuhan diri sendiri, membantu pengubatan orang lain (kalau pesakit berkondisi panas, maka kita harus menyalurkan hawa dingin dan begitu juga sebaliknya untuk semua penyakit. Ingin mempunyai keturunan atau anak, memagari rumah, kebun, pertanian dan lain-lain, menawarkan khidmat pertokoan, pengasingan, megembalikan kekasih, mengalih hujan dan melancarkan segala bentuk usaha.
CARA PENGISIAN Untuk pengisian tenaga dalam kilat hanya memerlukan waktu yang singkat iaitu perlu lebih kurang lima minit sahaja. Setelah proses pengisian itulah anda langsung memiliki kekuatan ghaib yang kami alirkan sampai bila-bila pun. Walaupun sering digunakan tenaga ini tetap ada dan tidak akan luput. Saat itu pula anda langsung dapat mencuba gerak mehupun hasilnya.

GAMBARAN TENTANG TENAGA DALAM PROGRAM JARAK JAUH
Kami peruntukan program tenaga dalam ini bagi anda yang mengkehendaki boleh menguasai tenaga dalam dengan cepat, tepat dan praktis tetapi mempunyai daya dan kegunaan yang memadai. Bersifat otomatis ertinya walaupun sering difungsikan tenaga ghaib akan terisi kembali dan tidak akan hilang sampai bila-bila pun tidak akan terjadi kontradiksi walaupun ikut perguruan tenaga dalam atau bela diri lainnya. Justeru sangat membantu dalam menguasai ilmu tersebut. Tidak memiliki pantangan apapun, hanya prinsipnya tambah baik tingkah laku kita maka hasilnya pun semakin baik. Merupakan sarana untuk menumbuhkan mentalitas spiritual rohani sehingga lebih yakin akan kebesaran Tuhan Yang Maha Esa. Disebut tenaga dalam kilat sebab selain ilmu Tenaga Dalam juga diberi ilmu penyembuhan. Bahawa Tenaga Dalam Kilat bersumber dari kekuatan batin yang tinggi, murni, dan suci. Sehingga sama sekali tidak menggunakan kekuatan roh jahat, syaitan dan jin atau sejenisnya. Justeru merupakan upaya untuk lebih mendekatkan diri kepada Tuhan.

SIAPA YANG BOLEH MEMILIKI ILMU TENAGA DALAM 
Siapa saja boleh memilikinya sama ada lelaki atau perempuan.walau apa pun bangsa dan agama. Perhatian – kombinasi wirid asmak akan diberi kepada yang muslim.

PROSES PENGISIAN JARAK JAUH
Kami akan mengalirkan / mentransfer tenaga ghaib dari jauh dan anda langsung boleh merasakannya dan tanpa menimbulkan efek negatif pada tubuh.

TANDA-TANDA AWAL SETELAH PENGISIAN
Telapak tangan terasa panas atau dingin dan meremang serta jari dan tangan bergerak sendiri dan perkembangan berikutnya mendatangkan efek positif pada tubuh. Dalam meraih sesuatu agar berhasil dan sukses, pastilah diperlukan adanya factor pendorong. Maka tenaga ghaib yang kami isikan ini merupakan pendorong untuk melancarkan usaha meraih kekuasaan, cita-cita, keberhasilan dan sebagainya. Mengapa?? Banyak orang selalu gagal dalam usahanya, rezeki sempit . Rezeki kalau dicari dia lari, kalau tidak dicari muncul pun tidak. Kehidupan mereka isnin khamis teman bisnes tidak ada, status ekonomi rendah status sosial pun rendah. Seribu satu pertanyaan boleh anda fikirkan mengapa perbezaan kehidupan di atas boleh terjadi tapi!!! Jawapan yang paling tepat disebabkan tidak adanya faktor pendorong dan kaedah yang di gunakan kurang tepat. Maka setelah anda nanti menjadi ahli kami, langsung kami alirkan tenaga ghaib dan kami beri petunjuk cara meraih cita-cita, keberhasilan Dll.

KEBERUNTUNGAN
Dimana tenaga ghaib sangat membantu anda antara lain: Membantu memperlancarkan setiap usaha yang anda kerjakan, memperolehi modal usaha, agar diterima atau lulus dalam temuduga kerja, peperiksaan dan lainnya, untuk menarik para pembeli, diantaranya peniaga warung, pedagang, salesman, businessman dan usaha lainnya.
Untuk berpotensi dalam pertandingan olahraga dan sukan lainnya. Untuk memperolehi hasil yang banyak dalam berkebun, bertani, berladang, berternak. Dan masih banyak lagi yang ada hubungannya dengan keberhasilan dan keberuntungannya.

KESELAMATAN Tenaga ghaib berfungsi sebagai perisai diri anda sehingga sangat membantu dalam: Membentengi diri dari segala macam gangguan yang bersifat fizik (kasar) atau metafizik (halus), membentengi diri dari serangan ilmu sihir, bila ada ancaman dari musuh maka musuh akan terpelanting dengan sendirinya, dapat mengusir makhluk halus dalam rumah, dapat memagari rumah, keluarga, saudara mara, kebun, warung, pejabat, peusahaan dan lainnya dan dapat memagari binatang peliharaan agar selalu sihat dan selamat dari pencurian, dapat memberikan keselamatan baik perjalanan darat, laut, udara termasuk keselamatan penumpang, atau peserta misalnya: peserta olahraga atlet, pemandu, pecinta alam, pendaki gunung dan lainnya yang sering berhadapan dengan hal-hal kecelakaan. Dan banyak lagi kegunaan lainnya bagi anda yang menyangkut keselamatan.
KESIHATAN Dimana tenaga ghaib tersebut sangat membantu terutama untuk penyembuhan diri sendiri. Disamping itu boleh membantu untuk penyembuhan orang lain. Baik untuk membantu penyembuhan bisa ular, roh halus dan penyakit lainnya.

Bahagian A meliputi: Membuat minyak pengasihan, , mengisi kekuatan pada orang lain.

Bahagian B meliputi: Membuat air penawar, penyembuhan jarak jauh ilmu pengasihan mendatangi lewat mimpi, memanggil orang jarak jauh.
Mengembalikan orang yang lari dari rumah, menarik jodoh, mengembalikan kekasih, penuh wibawa dan punya pengaruh menyerap dan mengambil tenaga ghaib / prana dari matahari, udara, tanah, pohon, pusat tenaga langit, pusat tenaga bumi,
Jadi jelasnya tenaga ghaib sifatnya membantu dalam meraih kehendak, dalam erti bukan menentukan. Setelah anda menjadi ahli, akan segera kami berikan petunjuk cara penggunaan seperti hal-hal tersebut diatas. Dimana sebetulnya masih banyak kegunaan tenaga ghaib tersebut tidak kami paparkan, sehingga sangat bermanfaat bagi anda semua. Serta anda yang benar-benar memerlukan tentang keberuntungan, keselamatan, kesihatan dan lain-lain.
Jika anda ingin belajar jarak jauh pengisian akan dilakukan setelah segala pensyaratan dipenuhi termasuk pembuktian kiriman wang sudah dilakukan.

KOS PEMBELAJARAN TAHAP RM200 

TERBARU VCD AKADEMI PRAPISKOLOGI AURA 2006 LATIHAN PEMANTAPAN TENAGA DALAM. HANYA RM100 TENAGA DALAM AL MUNAJAT.
Pembangkitan tenaga dalam/jurus telapak bumi,penyaluran tenaga dalam lewat telapak tangan,meditasi/pernafasan,kepekaan spiritual,pemenafaatan prana,pijat prana,pengubatan dengan air putih,transfer energi ketelur ayam kampong,media lidi pengores api,deteksi penyakit (dengan cara dialog,isyarat jempol,ilmu getaran,ayat suci al quran,,pengisian energi,kiriman sinar putih,dengan garam asli),terawangan,bedah metafizik,pengubatan melalui telefon,hipnoteraphy,ilmu pemagaran diri/orang lain,memindahkan hujan,tolak santet,pelet,mengembalikan sihir,pembangkit aura pesona,serap energi alam,putar giling (mengembalikan orang/barang hilang,memisah/menyatukan tali kasih),penyembuhan kerasukan,pengubatan patah tulang,memperlama hubungan kelamin,pintu kerezekian.

ILMU MUSTIKA NURULLAH.
1.Zikir dan taqarub kepada Allah S.W.T
2.Ketenteraman dan kesejukan batin
3.Keselamatan lahir batin mutlak
4.Karisma yang agung,kewibawaan,pengasihan tinggi
5.Kelancaran apapun usaha
6.Memindahkan hujan
7.Mengisi keselamatan zahir/batin mutlak diri sendiri,keluarga atau orang lain bersifat selamanya atas izin Allah,pengisian pengubatan pada air putih
8.Pengubatan bagi segala penyakit/untuk segala hajat

* Disertakan sekali 3 Keping CD petunjuk lengkap Tenaga Dalam Al-Munajat

KOS PEMBELAJARAN  RM300

RAHSIA MISTIK KEBATINAN/KEDUKUNAN
Deteksi alam qhaib,deteksi isihati seseorang,deteksi pembicaraan makhluk halus,melihat tanpa batas,mengetahui sesuatu,tawasul malaikat,kebal santet,kalis api,mengambil pusaka,mengubati terkena teluh (sihir)/guna-guna,gulhugeni,membuat minyak pengasih,madu untuk pemagaran qhaib/kesaktian,beladiri karomah,penyembuhan telur cuka,ibu kedukunan,nur syahadah,guru ghaib dll.

KOS PEMBELAJARAN RM200

KHATAMAN NUBUWAH
Barangsiapa menatap khataman nubuwah setiapkali selepas berwuduk maka selamat ia dari sekelian bala dan wabak penyakit. Barangsiapa menatap pada awal tahun (bulan muharam) maka memperoleh keselamatan hingga akhir tahun.

KOS PEMBELAJARAN RM60 TAHAP MURID /GURU- RM100

KELEBIHAN AYAT 9 DARI SURAH YASIN.
Ketika Nabi Muhamad (S.A.W) dikepung dan hendak dibunuh oleh 100 orang daripada pemuda quraisy yang lengkap bersenjata,maka disaat genting itu Nabi melalui wahyu Allah kepada malaikat Jibril menyuruh Saiyidina Ali tidur ditempat pembaringan Rasulullah dengan berselimutkan kain berwarna hijau,sedangkan Nabi dan Saiyidina Abu Bakar keluar dari rumah. Dengan lemparan pasir yang Nabi bacakan ayat 9 dari surah Yasin maka tidak seorangpun dikalangan mereka menyedari bahwa Rasulullah telah lolos dari kepungan mereka.

KEBATINAN SELENDANG HIJAU.
Insyallah dengan keizinan Allah sesiapa yang menerima ijazah dan beramal dengan amalan kebatinan selendang hijau ini akan diselamatkan walaupun menghadapi musuh yang ramai dan dijauhkan dari segala mara bahaya dan selalu mendapat pertolongan yang luarbiasa tanpa diduga. Antara inti amalan ini adalah ayat 9 dari surah Yasin. Murid akan diberikan satu selendang yang diasmak oleh pihak perguruan.
KOS PEMBELAJARAN RM200

KEDUKUNAN SEJATI
Hanya menggunakan 3 butir buah kurma atau 3 biji pisang emas dengan lebihannya disedekah kepada kanak-kanak/kesurau/masjid. Kebiasaanya akan berlaku 2 perkara kepada pesakit,iaitu bau busuk ditempat kediaman atau tercium bauan wangi. Bauan busuk tandanya penyakit dari gangguan jin dan air yang dibuat semburan insyallah gangguan jin tersebut akan menghindar sekiranya datang bauan wangi bermakna ia satu petanda yang baik.
KOS PEMBELAJARAN
TAHAP MURID RM60 TAHAP GURU RM200

KEBATINAN 40 FUNGSI.
Faedah ilmu yang dibuat pengisian dan pembangkitan adalah seumur hidup,berguna untuk selamanya dan dapat dibuat membantu orang lain,tanpa pantangan dan praktis sekali tinggal digunakan sekali sahaja.
1.Keselamatan terhadap gangguan makhluk halus
2.Keselamatan dari bahaya berkenderaan
3.Keselamatan dari malapetaka alam
4.Keselamatan perjalanan laut,udara dan darat
5.Terpancar daya wibawa yang besar
6.Terpancar sinar pengasihan
7.Daya tarik yang tinggi
8.Kelancaran rezeki
9.Karisma tinggi
10.Kesihatan dan daya tahan tubuh
11.Kepekaan getaran tinggi
12.Dapat mencipta gerak silat ilham
13.Jika bertarung dapat gerak karomah
14.Terlindung dari bahaya santau,teluh,sihir,ilmu hitam dll.
15.Memberatkan pukulan
16.Kekuatan tendangan
17.Anti senjata tajam
18.Anti pukulan senjata tumpul
19.Anti api
20.Anti racun
21.Anti senjatapi
22.Terhindar dari binatang berbisa
23.Kekuatan berlawan menjadi dahsyat
24.Suara dapat mengertak dan mengerunkan lawan
25.Dapat menundukan seseorang
26.Daya keberuntungan dalam hidup
27.Pukulan/tendangan tepat berbekas biru hitam
28.Memental musuh yang beremosi/berniat jahat
29.Mengunci gerak musuh
30.Mengosong tenaga lawan
31.Menarik pencuri yang lari
32.Jika benar-benar terdesak dibelasah,hilang tiba-tiba
33.Memindahkan hujan
34.Terpancar daya wibawa dan kejayaan hidup
35.Ataraksi kepercayaan diri
36.Permainan anti tembak (tahap guru)
37.Mengubati penyakit sendiri
38.Deteksi sesuatu lewat tangan
39.Deteksi hawa sesuatu
40.Pemagaran qhaib
41.Pengubatan penyakit pada orang lain
42.Melunturkan ilmu/kekuatan lawan
43.Pengisian tenaga qhaib kebenda
44.Telepati untuk mempengaruhi fikiran orang lain
45.Membuat pengisian ilmu pada orang lain (tahap guru)
46.Rasa percaya diri
47.Meditasi menuju terawangan/inderakeenam
48.Ilmu mengusir jin/makhluk halus yang jahat

KOS PEMBELAJARAN RM200

ISIM BATIN HANG TUAH
Dibacakan selepas solat,ketika hendak tidur dan bangun tidur dan ketika hendak keluar rumah. Habis baca tarik nafas melalui hidung dan ditelan air liur. Insyallah jadi pengadang tubuh badan,awet muda (tahan@bertenaga@sihat),ketahanan kulit dari senjata,pengerun pada musuh,pengasih kepada bukan musuh,cepat (ibugayung). Biarpun diserang musuh dalam gelap,dari belakang atau oleh musuh yang ramai. Diamalkan sehingga 40 hari atau lebih baik lagi 120 hari. Tahap murid hanya diberi ilmu Hang Jebat, tahap guru baru diberi ilmu Hang Tuah.

KOS PEMBELAJARAN RM60 TAHAP GURU RM200

ILMU PENGASIH PESONA MATA
Dengan ilmu ini setiap orang yang terpandang renungan mata anda akan jadi terpesona dan jatuhlah kasih sayang dan cintakasih yang mendalam. Ilmu ini baik untuk menambat kasih sayang,kebahagiaan rumahtangga suami isteri,untuk anak-anak mendengar cakap ibubapak,untuk peniaga menarik pelanggan,untuk pekerja meraih kewibawaan/karisma diri dengan majikan,untuk pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga agar cintakasih berkekalan,dekat disayang dan jauh dirindui,setia dan tidak curang dibelakang mata.

BONUS TAMBAHAN  Ilmu pengasih bayangan rindu,memanggil semangat,pengasih asyik sekampung,pemanis wajah,penyeri muka. Istimewa ilmu pengasih inti pesona mata dimana dengan ilmu ini anda akan memiliki kekuatan daya batin renunungan mata yang amat hebat dan luarbiasa sehingga lilin yang bernyala akan terpadam melalui tenungan mata anda.

KOS PEMBELAJARAN
TAHAP MURID RM60 TAHAP GURU RM200

AZIMAT MENARIK REZEKI DAN PELARISAN
Bersumberkan huruf-huruf kalamullah,mengandungi daya qhaib untuk menarik rezeki/penglarisan.

KOS PEMBELAJARAN
TAHAP MURID (MALAYSIA) – RM60 TAHAP GURU (MALAYSIA) – RM200

BENTENG QHAIB.
Barangsiapa beramal dengannya dengan istiqomah dan penuh yakin,insyallah. Dijadikan dirinya dan keluarganya,hartabenda,kampong halaman bahkan jiran-jiran sekitarnya yakni lingkungan 40 buah rumah dari segala mara,kecurian,kebakaran dll.bahaya

KOS PEMBELAJARAN
TAHAP MURID RM60 
TAHAP GURU RM200

DETEKSI GERAK TASBIH
Menafaatnya untuk menarik penyakit,mengusir jin,deteksi mengetahui sesuatu dan lain-lain mengikut olahan anda. Perhatian – sila poskan bersama duit siling Malaysia 3 sen.

KOS PEMBELAJARAN
TAHAP MURID RM60
TAHAP GURU RM200

AMALAN HULUBALANG
Pembisa tangan (pukulan beracun),penimbul (ketahanan dari pukulan),gerak cepat,pelumpuh.

KOS PEMBELAJARAN
TAHAP MURID RM60
TAHAP GURU RM200

PERGURUAN TELAPAK BATIN SUCI
1. Isi batin
2. Awal mengubat
3. Bacaan pengubatan
4. Menilik penyakit
5. Keluar dari rumah untuk pergi berubat
6. Dampingan para auliak
7. Pindah penyakit
8. Cara potong limau
9. Kemasukan jin
10. Kerasukan
11. Berat jodoh
12. Darah gemuruh (lemah semangat)
13. Mandi buang malang
14. Sakit gila
15. Tepung tawar kampong (pulih kampong )
16. Gila isim
17. Temuduga kerja/mengutip hutang
18. Tidak selera makan
19. Pengasih
20. Kapan sihir orang
21. Penawar segala bisa
22. Lekat tulang
23. Keluar rumah untuk tujuan penting
24. Wabak sakit mata
25. Mata tumbuh
26. Mata rabun
27. Orang lemas disungai
28. Untuk isteri bermasallah
29. Demam kuning untuk orang dewasa
30. Demam kuning untuk kanak-kanak
31. Pengasih
32. Mengusir orang yang zalim
33. Anak suka keluar rumah berpeleseran
34. Rawatan santau makan/santau angina
35. Resdung
36. Sakit mulut
37. Karang batu
38. Penat sewaktu cuaca sejuk
39. Karang batu40. Penat ketika cuaca sejuk
41. Penat ketika cuaca panas
42. Angin medu
43. Jerawat
44. Patah tulang
45. Lemah tenaga batin
46. Kencing manis
47. Darah tinggi
48. Kunci mulut anjing/binatang buas
49. Kunci mulut ular
50. Keselamatan di hutan
51. Cara proses minyak angin
52. Mayang keris (mandi keris)

KOS PEMBELAJARAN RM200

PERGURUAN SEMARAK PUTIH.
1. Kunci amalan untuk membuka segala maksud dan hajat. Menjadikan air berkhasiat, sebagai ubat dan penawar dan sebagai wasilah apa-apa hajat
2.Selawat nuridat
3.Air berhikmah untuk pengubatan apa-apa penyakit zahir dan batin,keselamatan diri dan orang lain dari segala jenis senjata dengan apa-apa cara tusuk, cantas, sembelih, tembak  antiteluh,santet, tenung,hipnotis dll. 
4.Air isi qhaib untuk merawat kesialan hidup,segera dapat jodoh,cepat bayar hutang, naikpangkat, berhasil memungut hutang,dan untuk segala hajat.
5.Pagar qhaib,pengisian kebenda,pagar badan.
6.Membuat minyak pengasih antaranya pengasih umum,pengasih khusus
7.Rajahan kuat seks
8.Pemisahan untuk orang yang berlaku curang/maksiat.
9. Pawang hujan
10.Pindah penyakit kebenda/telur,kambing
11.Ilmu putar giling – ilmu ini merupakan pengiriman dari jarak jauh untuk memanggil yang pergi tanpa pulang.
12.Hizib Nawawi
13.Hizib Jailani (anti segala senjata)
14.Ilmu inti kunci nurul iman
15.Pukulan tangan maut
16.Awet muda
17.Mata batin untuk melihat alam jin/makhluk halus
18.Memanggil orang qhaib
19.Pengubatan gangguan jin
20.Ilmu rezeki
21.Petunjuk segala masallah hidup,ilham dari mimpi
22.Meraga sukma 

KOS PEMBELAJARAN RM200

PUKULAN BAYANGAN KILAT.
Ianya boleh digunakan untuk memukul dari jarak jauh,selagimana terbayang oleh mata nyata kita. Untuk pukulan bayangan mata batin yakni musuh yang tidak kelihatan pada penglihatan mata, ada tambahan ayat akan diberikan.
KOS PEMBELAJARAN
TAHAP MURID– RM60 TAHAP GURU– RM200

ILMU PANGLIMA NAYAN.
Panglima Nayan adalah Robin Hood melayu,walaupun dia dikenali sebagai lanun,sebenarnya dia adalah wira melayu sejati, gelaran lanun hanyalah propaganda inggeris,kerana penjajah inggerislah yang sebenarnya yang merompak hasil kekayaan orang melayu. Jadi panglima Nayan telah merompak kembali dari orang-orang inggeris dan memberikanya kepada orang-orang kampong yang miskin. Ilmunya berasakan tawasul kepada malaikat 4 dan Saiyidina Hamzah bapak saudara nabi yang bergelar singa Allah.
KOS PEMBELAJARAN TAHAP MURID RM60 TAHAP GURU  RM200

ILMU TAWASUL 40 RIBU MALAIKAT.
Ilmu tawasul 40 ribu malaikat berasal dari seorang ulamak Pattani, insyallah orang yang menamalkan ilmu akan dilindungi dari segala jenis peluru besi, peluru emas,peluru perak,pisau,keris,pedang, lembing,kayu,rotan, buluh, sebarang yang berkaki,bersiung, bertanduk,bertaring,santau,sihir,pukau,penyakit,jin,syaitan iblis, segala unsur alam tanah,air,api,angin dan sebagainya. Tahap guru boleh ijazah pada orang dan dapat mengubati orang.

KOS PEMBELAJARAN TAHAP MURID RM60 TAHAP GURU RM200

SILAT GERAK JIWA SEMPURNA
Silat gerak jiwa sempurna adalah satu perguruan ilmu silat yang mudah dan senang dikuasai oleh setiap orang kerana ia menyerap kedalam tubuh pesilat secara sedar dan spontan menjadi, ianya dipelopori sewaktu dahulu oleh seorang mualim dan ulamak yang terkenal iaitu Almahrum Tuanku Ali Syarif Muhammad atau juga dikenali sebagai gelaran Tuanku Syariff Kedah.

Silat Gerak Jiwa Sempurna diberi nama adalah kerana ianya bukanlah semata-mata menitikberatkan alam persilatan jasmani sahaja,sebaliknya turut menekankan amalan untuk memperolehi kesempurnaan jiwa didalam persoalan keimanan,ketakwaan dan pendekatan diri kepada Allah(Makrifatullah),melalui kaedah amalan kalimah zikir,maka oleh kerana itu silat ini juga dikenali sebagai silat batin,silat isim atau silat gerak sendiri.
Seseorang yang hendak mempelajar silat ini terlebih dahulu hendaklah menerima ijazah dahulu daripada pihak perguruan, dimana proses pengijazahannya ialah seorang murid itu terlebih dahulu diberi minum air yang bercampur garam terlebih dahulu yang mana sebelumnya disi terlebih dahulu oleh pihak perguruan. Kemudian murid akan diberikan beberapa wirid dan amalan serta doa yang bersumberkan kitab suci Al Quran yang perlu diamalkan selama 120 hari.
Apabila sudah sampai ketikanya perlahan-lahan murid akan merasai dibawa gerak dengan rentak yang lembut dan keras siap dengan bunga buah menanti dan pukulan serta serangan. Petua menghadapi musuh ialah ketika hendaklah menanti dahulu hingga pihak musuh menyerang sambil membaca zikir,dengan keadaan tenang dan sabar menyakini pertolongan Allah(tawakal),kerana itulah dinamakan rahsia tempur laksamana sepertimana yang dinyatakan oleh Tuanku Syariff Kedah.
Untuk kesempurnaan keilmuan silat yang dimiliki dalam jiwa murid,maka perlulah berlatih dan beramal dengan istiqomah dirumah masing-masing,sebaik-baiknya secara berselindung kerana jika dilakukan ditempat terbuka akan mendatang perasaan riak takbur dan boleh menimbulkan fitnah. Perpatah dari tuan guru pernah berpesan,
Silat ini silat amalan Ajarkanlah kepada orang yang taat dan ehsan Orang yang ingin mendekati Tuhan Jangan ianya disalahgunakan, Jangan hendaknya silat ini digelanggangkan Ianya bukan silat untuk pertandingan mencari kemegahan. Ianay merupakan perlindungan mencapai keredhaan. Silat ini pembuka jalan untuk mencapai kesempurnaan,Jadikana ianya sebagai bekalan untuk persiapan menemui Tuhan Perisai dan amalan di hari kemudian Jiwa Sempurna itulah tujuan,Jiwa Sempurna diredhai Tuhan. Terdapat beberapa adab yang perlu diikuti sebelum memulakan latihan iaitu mengambil wuduk terlebih dahulu,meninggalakan perbuatan yang dilarang oleh agama dan membuang sifat takabur serta menyakini bahawa segala gerak dan permainan adalah perbuatan Allah. Selain dari ilmu persilatan murid juga akan diberi amalan untuk mengubati sebarang penyakit zahir dan batin dan juga untuk mengurut,murid yang sudah mantap tidak lagi perlu menjalani amalan seperti biasa,cukup dengan memohon didalam hati apa-apa silat yang diingini,insyallah ia akan terus menjadi. Silat ini terbuka kepada semua orang muslim lelaki dan perempuan yang telah akal baliqh dan sempurna akal,kesimpulannya silat ini mengajar para muridnya agar menjadi insan bertakwa dan mencapai kesempurnaan iman.
KOS PEMBELAJARAN  RM200

KURSUS KUASA MINDA UNTUK KEJAYAAN DAN POTENSI KEHIDUPAN
APAKAH KUASA MINDA.
Kuasa minda merujuk kepada tenaga yang berada dalam diri setiap manusia. Ia memang bersedia sejak kita dilahirkan. Kajian dan penggunaan ilmu sudah dibuat sejak lebih 5000 tahun lalu. Orang Greek, Arab, Jepun, China, India telah lama mempraktikkan ilmu ini. Cuma nama sahaja yang berbeza.
Masyarakat India mengenali sebagai Prana, orang China menyebut Chi, orang Jepun menyebut Ki dan bagi masyarakat di Nusantara mereka menyebut Tenaga Dalaman.Tenaga ini merupakan penggerak kepada Kardiofascular kita. Ia merupakan tunjang dalam kehidupan kita. Gabungan tenaga ini dengan tenaga yang berada di alam kosmik akan memberi kesan yang cukup hebat kepada seseorang itu. Kajian sains menunjukkan bukti – bukti yang cukup hebat tentang tenaga ini di dalam tubuh manusia dan juga di sekeliling tubuh manusia. Seorang saintis Rusia iaitu Prof. Konstantin Korotkov telah menemui gambar melalui kaedah Ultra Sensitif dan mendapati terdapat radius tenaga di sekitar badan manusia dengan pelbagai warna. Ruang tenaga tersebut disebut Aura. Kaedahnya ialah dengan menggunakan satu sistem elektrod yang menghasilakan satu medan eletrik yang kuat disekeliling objek kajian. Ini akan menghasilkan satu pelepasan gas (gas discharge) yang jelas kelihatan dan boleh diukur. Ketepatannya menghasilkan kesan yang sama berulangkali bila diuji. Kajian juga menunjukkan bahawa aura seseorang itu berbeza – beza dan ia juga berbeza dalam suasana seseorang itu, sama ada ia berkeadaan relaks, emosi atau tidur. Ruang aura ini mengandungi jasad yang halus dengan potensi potensi tenaga mereka dan memberi kekuatan kepada seseorang itu. Ia berbeza antara satu sama lain dan bergantung kepada keadaan fizikal dan pemikiran seseorang itu. Bagi seseorang yang berfikiran positif tenaga ini mungkin lebih tinggi atau lebih tebal berbanding orang yang mempunyai fikiran negatif. Sebenarnya tenaga mempunyai manfaat yang sungguh besar. Bagaimana manusia menggunakan dan mengolah ilmu ini, itu yang menjadi persoalan dan kita akan pelajari nanti. Medan tenaga yang ujud pada setiap benda hidup telah dapat dibuktikan dengan kaedah saintifik melalui penciptaan sejenis kamera yang dipanggil GVD(Gas Discharge Visualization) yang menggunakan teknologi dalam bidang optik, matriks TV digital, dan pemerosesan imej dengan komputer. Alat ini memberi peluang kepada penyelidik untuk mengkaji aura manusia dengan lebih mudah. Manusia merupakan makhluk yang mempunyai potensi yang sungguh hebat dalam dirinya. Kerana sejak kita dilahirkan kuasa minda atau lebih dikenali sebagai tenaga dalaman memang sudah sedia ada, cuma kita tidak menyedarinya kerana tidak mempunyai ilmu untuk mengolah dan menggunakannya.

Kesimpulannya diri manusia sememangnya mempunyai kuasa atau tenaga yang cukup kuat bahkan setiap diri manusia itu, boleh membina tenaga minda dan fizikal melalui latihan-latihan tertentu. Untuk mencorak kehidupan, peranan kekuatan minda ini amat penting. Tetapi persoalannya ialah bagaimana manusia menggunakan potensi yang hebat tersebut untuk membina kejayaan dalam hidupnya.
Sebab itu Tuhan menganugerahkan kita kekuatan dalaman yang memang sudah siap sedia untuk digunakan. Manusia yang berjaya ialah manusia yang BIJAK menggunakan mindanya dan memikirkan tentang kejayaan. Anda boleh jadi orang yang sihat, jika anda memikirkan tentang sihat dan kesihatan, anda boleh membuka gedung perniagaan yang besar, anda boleh menjadi jutawan, anda boleh jadi pemaju, anda boleh berpangkat besar, anda boleh berkahwin, anda boleh jadi pelajar yang cemerlang, anda boleh jadi peguam yang berjaya, anda boleh jadi arkitek yang hebat, anda boleh jadi usahawan IT yang hebat dan sebagainya lagi. Kesemua itu boleh dibuat apabila kita melatih minda kita berfikir ke arah kejayaan bukan memikir kearah kegagalan. Dalam kehidupan kegagalan adalah perkara biasa yang tidak harus difikir sebagai penghalang kejayaan. Melalui kursus ini anda akan dilatih untuk berfikir secara positif dan mempunyai semangat juang yang kuat.
Konsep yang ditekankan dalam kursus hebat ini ialah melatih menguasai minda dan membuat saranan kepada minda bawah sedar anda bagi memprogramkan setiap saranan positif ke dalam diri anda. Selain dari itu juga, kami akan melatih anda untuk menguasai pernafasan bagi membentuk tenaga dalam yang ada di dalam diri anda.Gabungan antara minda dan pernafasan yang teratur akan menghasilkan suatu kekuatan tenaga yang sungguh hebat pada diri seseorang. Selama ini anda tidak menghirau langsung apa yang terdapat pada diri anda. Anda bangun pagi terus dengan tugas – tugas harian anda, tanpa memikirkan apakah sebenarnya kekuatan yang ada pada diri anda.
Matlamat kursus: Untuk memberi pendedahan tentang potensi diri manusia yang sungguh hebat dan bagaimana menggunakan potensi tersebut ke arah kejayaan hidup.
Objektifnya ialah:
Antara manfaat penting apabila mempelajari ilmu ini ialah:
a.Memiliki tubuh yang sasa dan sihat
b.Mempunyai organ pernafasan yang sihat dan baik
c.Meningkatkan pancaindera kita dan keupayaannya
d.Mempunyai sikap yang penuh keyakinan,tenang,tekun dan sabar
e.Meningkatkan semangat
f.Meningkatkan motivasi dalam kehidupan seharian
g.Mempunyai daya fikiran dan daya ingatan yang tajam dan kreatif
h.Wajah berseri – seri (awet muda)
i.Penyeri wajah atau pemanis wajah
j.Menampilkan sebagai seorang yang berwibawa,karisma,hebat.
k.Meningkatkan kebolehan beladiri
l.Boleh membantu orang untuk merawat penyakit
m.Merawat diri sendiri
o.Mengelak dari perbuatan sihir
p.Mendapat rezeki atau ilham mencari rezeki
q.Meningkatkan kekuatan seks
r.Menarik jodoh
s.Menghilangkan sifat putusasa
t.Jati diri
u.Berjaya Dalam Peperiksaan.
v.Kaedah Membuang Sifat Buruk Dalam Diri Sendiri
w.Membina Tubuh Yang Kuat
x.Meningkatkan kekuatan saraf
y. Penyelesaian Pelbagai masalah
z.Membuka pintu kejayaan dalam bidang ekonomi,pekerjaan,pelajaran dan bermacam – macam potensi positif dalam kehidupan

ILMU KUASA MINDA
Jika kita ingin menakrifkannya, maka kita boleh katakan bahawa ilmu kuasa minda ialah ilmu sains yang menerangkan mengenai latihan bagaimana untuk menarik tenaga persekitaran dari alam kosmik masuk ke dalam fizikal dan jiwa manusia bagi meningkatkan fungsi tenaga dalam manusia kepada paras yang lebih optimum.
Kuat atau lemahnya tenaga yang masuk bergantung kepada latihan yang dibuat seseorang itu. Kekuatan tenaga dalam merupakan perwujudan melalui saluran perasaan yang kemudiannya menghasilkan tenaga dalaman

BAGAIMANA TENAGA INI DIOLAH
Rahsia yang paling penting ialah dengan menggunakan teknik pernafasan yang teratur dan berdisiplin. Apabila pernafasan kita dilatih dengan teratur dan sempurna maka ia akan membentuk lapisan – lapisan sekitar tubuh kita. Lapisan tersebut dinamakan lapisan aura. Tebal atau nipisnya aura bergantung kepada amalan dan latihan seseorang tersebut. Prinsip pernafasan yang teratur dan berdisiplin akan membantu membuka pintu tenaga masuk dan mengembangkannya.
Minda Bawah Sedar ialah sebagai minda kreatif, dimana setiap arahan dari minda sedar anda akan diprogram serta diproses dalam benak minda dalam kita.Minda sedar akan memberi fakta dan minda bawah sedar akan memprosesnya. Apabila kita dapat menguasai minda bawah sedar ini, kita boleh menggunakan minda bawah sedar ini kepada pelbagai bidang untuk mencapai kejayaan dalam kehidupan. Banyak dari kita tidak kisah perkara ini. Apa yang anda belajar ini merupakan ilmu yang cukup hebat. Ia merupakan rahsia kejayaan, kepada usahawan dan intelek – intelek.
Minda bawah sedar ini sedia menerima apa sahaja gagasan dari anda. Ia berkhidmat 24 jam sehingga anda mati. Sebab itu, latihan yang kami beri ini amat bermanfaat kepada anda. Ia merupakan kaedah untuk mencapai sebarang hajat atau objektif anda seperti kekayaan, kesihatan yang baik , kebahagiaan, pekerjaan yang sempurna dan lain – lain lagi.
Minda bawah sedar merupakan alam yang berfungsi untuk menghasilkan suatu kekuatan daripada kepintaran alam yang tidak terhad ini untuk mewujudkan dengan sengaja objektif yang kita mahukan. Ia melibatkan unsur – unsur akal fikiran sedar, emosi dan keyakinan diri kita. Minda bawah sedar perlu diserap dengan unsur positif sepanjang masa., jika tidak dilakukan ia maka unsur lain akan masuk dan menguasai minda bawah sedar kita. Kunci untuk menguasai minda bawah sedar adalah terletak pada diri kita. Jika kita mampu menguasainya kita akan berjaya.
Minda sedar Cuma boleh berfungsi untuk memikir perkara sedar sahaja seperti membaca, menulis, bercakap atau tindakan dalam keadaan sedar. Tetapi minda bawah sedar boleh menjangkau jauh sehingga kealam ghaib. Inilah kehebatan kejadian Allah pada manusia. Latihan ini cukup penting dan merupakan kunci kepada ilmu yang amat tinggi nilainya ini. Ia tidak diajar secara terbuka malah masih disembunyi oleh sesetengah pihak. Pihak kami akan terus memberitahu bahawa ilmu ini amat penting untuk dihayati.

KEGUNAAN MINDA BAWAH SEDAR
1.Menyelesaikan 1001 masallah
2.Muncul idea-idea yang tidak pernah anda terbayangkan sebelum ini
3.Muncul bisikan hati sebagai pembimbing ketika berhadapan keadaan sukar Prinsip Meditasi Gambaran:Turut diajar ialah prinsip meditasi gambaran dimana menafaatnya untuk melatih sesuatu yang fantasi menjadi realiti dan bukan sesuatu yang mustahil. Anda akan mendapat 2 buah buku dan sekeping vcd demontrasi dan petunjuk. 
KOS PEMBELAJARAN RM200